لزوم کنترل دقیق نیترات‌ها در فرآورده‌های گوشتی برای حفظ سلامت عمومی

سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، دکتر حشمت‌الله رضوی، با تأکید بر ضرورت کنترل دقیق میزان نیترات‌ها در فرآورده‌های گوشتی، هشدار داد که مصرف بی‌رویه این ترکیبات می‌تواند تهدیداتی برای سلامت عمومی ایجاد کند. دکتر رضوی با اشاره به اینکه نیترات‌ها به‌عنوان افزودنی‌های اصلی در فرآورده‌های گوشتی برای افزایش ماندگاری، بهبود طعم و رنگ و جلوگیری از رشد باکتری‌های مضر مورد استفاده قرار می‌گیرند، افزود: مصرف بی‌رویه … ادامه خواندن لزوم کنترل دقیق نیترات‌ها در فرآورده‌های گوشتی برای حفظ سلامت عمومی