الزام درج درصد گوشت در سوسیس و کالباس؛ فرآورده‌های زیر 40 درصد ارزش غذایی پایینی دارند

سازمان غذا و دارو با تاکید بر لزوم درج میزان دقیق گوشت به کار رفته در فرآورده‌های گوشتی نظیر سوسیس و کالباس، اعلام کرد که این اقدام یک الزام قانونی است و اطلاعات مربوطه باید به صورت واضح و خوانا بر روی بسته‌بندی محصولات درج شود. حشمت‌الله رضوی موسوی، سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی با منشأ دامی و دریایی این سازمان، با بیان اینکه میزان گوشت یکی از مهم‌ترین شاخص‌های … ادامه خواندن الزام درج درصد گوشت در سوسیس و کالباس؛ فرآورده‌های زیر 40 درصد ارزش غذایی پایینی دارند