الزام درج درصد گوشت در سوسیس و کالباس؛ فرآوردههای زیر 40 درصد ارزش غذایی پایینی دارند
سازمان غذا و دارو با تاکید بر لزوم درج میزان دقیق گوشت به کار رفته در فرآوردههای گوشتی نظیر سوسیس و کالباس، اعلام کرد که این اقدام یک الزام قانونی است و اطلاعات مربوطه باید به صورت واضح و خوانا بر روی بستهبندی محصولات درج شود. حشمتالله رضوی موسوی، سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی با منشأ دامی و دریایی این سازمان، با بیان اینکه میزان گوشت یکی از مهمترین شاخصهای … ادامه خواندن الزام درج درصد گوشت در سوسیس و کالباس؛ فرآوردههای زیر 40 درصد ارزش غذایی پایینی دارند
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.