بادام؛ کلید سادهای برای تقویت سلامت قلب
پژوهشی گسترده روی ۳۶ آزمایش کنترلشده با مشارکت بیش از ۲۴۸۵ بزرگسال نشان داده است که مصرف روزانه حدود ۳۰ گرم بادام میتواند سطح «آپولیپوپروتئین ب» و نسبت آن به «آپولیپوپروتئین آ» را بهبود دهد و از میزان کلسترول «الدیال» و کلسترول کلی بکاهد. این تغییرات هرچند مختصر، اما از مهمترین شاخصهای خطر بیماریهای قلبی … ادامه خواندن بادام؛ کلید سادهای برای تقویت سلامت قلب
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.