توصیههای تغذیهای وزارت بهداشت در ماه رمضان: مصرف قند و چربی را محدود کنید
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به روزهداران ماه مبارک رمضان توصیه کرد که در وعدههای سحری و افطاری، از غذاهای کمحجم و غنی از مواد مغذی که کمنمک، کمچرب و کمشیرین هستند، استفاده کنند. مصرف زیاد قند، نمک و چربی میتواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف کند. احمد اسماعیلزاده با اشاره به اهمیت تغذیه مناسب، بهویژه برای افرادی که فعالیت بیشتری در طول روز … ادامه خواندن توصیههای تغذیهای وزارت بهداشت در ماه رمضان: مصرف قند و چربی را محدود کنید
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.