توصیه‌های سازمان غذا و دارو برای سلامت روزه‌داران در ماه رمضان؛ از نگهداری صحیح مواد غذایی تا تغذیه مناسب

با فرارسیدن ماه مبارک رمضان و افزایش مصرف برخی مواد غذایی، سازمان غذا و دارو بر رعایت اصول صحیح نگهداری و مصرف مواد غذایی تاکید کرده است. عبدالعظیم بهفر، مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی این سازمان، با اشاره به اهمیت تغذیه سالم در این ماه، نکاتی را برای حفظ سلامت روزه‌داران ارائه داده است. بهفر … ادامه خواندن توصیه‌های سازمان غذا و دارو برای سلامت روزه‌داران در ماه رمضان؛ از نگهداری صحیح مواد غذایی تا تغذیه مناسب