با فرارسیدن ماه مبارک رمضان و افزایش مصرف برخی مواد غذایی، سازمان غذا و دارو بر رعایت اصول صحیح نگهداری و مصرف مواد غذایی تاکید کرده است. عبدالعظیم بهفر، مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی این سازمان، با اشاره به اهمیت تغذیه سالم در این ماه، نکاتی را برای حفظ سلامت روزهداران ارائه داده است. بهفر … ادامه خواندن توصیههای سازمان غذا و دارو برای سلامت روزهداران در ماه رمضان؛ از نگهداری صحیح مواد غذایی تا تغذیه مناسب
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.