طراحی زبان مصنوعی با دقت بالا در تشخیص طعمها؛ گامی نوین در هوش چشایی
محققان آکادمی علوم چین و دانشگاه فناوری شاندونگ موفق به توسعه یک زبان مصنوعی شدهاند که با بهرهگیری از گرافن اکسید و الگوریتمهای یادگیری ماشینی، قابلیت تشخیص طعمهای مختلف را با دقتی نزدیک به حس چشایی انسان دارد. این فناوری نوظهور میتواند در آینده نقش مؤثری در کمک به افراد فاقد حس چشایی و کاربردهای … ادامه خواندن طراحی زبان مصنوعی با دقت بالا در تشخیص طعمها؛ گامی نوین در هوش چشایی
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.