هشدار سازمان غذا و دارو: سم خاموش در مغزها و خشکبار مانده
با نزدیک شدن به ایام نوروز و افزایش مصرف آجیل، سازمان غذا و دارو نسبت به احتمال آلودگی آجیلهای نامرغوب به سم آفلاتوکسین هشدار داد. این سم قارچی که در شرایط نامناسب نگهداری بر روی مغزها و دانههای روغنی رشد میکند، میتواند منجر به مشکلات کبدی، مسمومیت و در موارد شدید، افزایش خطر ابتلا به … ادامه خواندن هشدار سازمان غذا و دارو: سم خاموش در مغزها و خشکبار مانده
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.