چرا نان سبوس‌دار سالم‌تر است؟

مصرف نان به عنوان یکی از اصلی‌ترین اجزای رژیم غذایی ایرانیان، نقش مهمی در سلامت افراد ایفا می‌کند. با توجه به آمار مصرف بالای نان در کشور، اهمیت انتخاب نوع نان و آگاهی از ارزش غذایی آن دوچندان می‌شود. نان‌های سبوس‌دار به دلیل داشتن سبوس بیشتر، از ارزش غذایی بالاتری برخوردارند. سبوس غنی از فیبر، ویتامین‌های گروه B، املاح معدنی مانند آهن، منیزیم و روی است. این مواد مغذی نقش … ادامه خواندن چرا نان سبوس‌دار سالم‌تر است؟