رویکردی جدید برای درمان حساسیت به بادام زمینی در کودکان

پژوهشگران دانشکده پزشکی کوه سینا با همکاری مؤسسه ملی بهداشت، رویکردی جدید برای درمان حساسیت به بادام زمینی در کودکانی که آستانه تحمل بالاتری دارند، ارائه کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، در حالی که برخی از کودکان آلرژی شدیدی به بادام زمینی دارند، حدود ۸۰۰ هزار کودک دیگر هستند که حساسیت‌شان در سطح پایین‌تری قرار دارد و می‌توانند مقدار کمی از آن را بدون واکنش آلرژیک مصرف کنند.

در این مطالعه، ۷۳ کودک ۴ تا ۱۴ ساله که حساسیت به بادام زمینی با آستانه بالا داشتند، به دو گروه تقسیم شدند. گروه آزمایش به مدت ۱۸ ماه تحت نظارت پزشکی، مقدار کنترل‌شده‌ای از کره بادام زمینی را روزانه مصرف کردند و هر ۸ هفته یکبار دوز آن افزایش یافت. گروه کنترل در طول مطالعه از مصرف بادام زمینی اجتناب کردند.

پس از ۱۸ ماه، همه کودکان گروه آزمایش توانستند حداکثر ۹ گرم کره بادام زمینی را بدون واکنش بخورند. پس از آن، از کودکان گروه آزمایش خواسته شد مقدار بیشتری کره بادام زمینی در هفته به مدت ۱۶ هفته بخورند و سپس بادام زمینی را به مدت هشت هفته به طور کامل قطع کنند. در آزمایش مجدد، ۲۶ نفر از بچه‌ها هنوز می‌توانستند ۹ گرم کره بادام زمینی را بخورند که نشان می‌دهد این روش باعث بهبود طولانی‌مدت در علائم آلرژی اکثر شرکت‌کنندگان شده است.

نکته مهم: این مطالعه تحت نظارت پزشکی انجام شده است و به هیچ وجه نباید این روش در خانه امتحان شود. مصرف بدون نظارت بادام زمینی در کودکان و بزرگسالان مبتلا به حساسیت به این ماده، بسیار خطرناک است.

این مطالعه می‌تواند به ایجاد درمان‌های ساده‌تر برای طیف وسیع‌تری از آلرژی‌ها منجر شود. درمان فعلی مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا برای آلرژی بادام زمینی، بر جدی‌ترین نوع آلرژی‌های آستانه پایین تمرکز دارد. این روش جدید می‌تواند کودکان مبتلا به آلرژی با آستانه بالا را با استفاده از کره بادام زمینی موجود در فروشگاه، از این مسیر نجات دهد.

اسکات سیچرر، سرپرست تیم تحقیق از کوه سینا، می‌گوید: یافته‌های ما دروازه‌ای را برای درمان‌های مبتنی بر آستانه شخصی‌سازی آلرژی غذایی باز می‌کند و مشوق مطالعات بیشتری می‌شود.

مجله زیبایی و سلامت دکتر آناهیتا کریمی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا